Cum se face upgrade de la Ubuntu 12.04 Precise Pangolin la Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum se face upgrade de la versiunea Ubuntu 12.04 Precise Pangoline la noul Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal. Ei bine, asa cum am mai tot spus, nu recomand un upgrade folosin optiunea de upgrade existenta in sistemul de operare din mai multe motive:
– in mod sigur, daca ai multe aplicatii instalate in versiunea curenta, vor exista probleme, bug-uri sau incompatibilitati in procesul de upgrade sau imediat dupa. Modulul de upgrade al sistemului de operare Ubuntu nu a fost niciodata perfect si nu cred ca va fi.
– dureaza mult mai mult sa faci upgrade decat sa faci un fresh install a noii versiuni
Daca totusi preferati sa faceti un upgrade la noua versiunie Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal, in tutorialul video de mai jos am prezentat pas cu pas ce trebuie facut pentru a indeplini acest lucru.


Speak Your Mind

*

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-5743305-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();