Fontul Ubuntu Family a fost adaugat in Maverick Meerkat

Noul font Ubuntu Font Family este un font propriu dezvoltat de cei ce se ocupa de partea de design, art work, a sistemului de operare Ubuntu. acesta tocmai a fost adaugat in versiunea Maverick Meerkat atat in versiunea Desktop cat si in Netbook Remix. Fontul va fi disponibil si in Kubuntu 10.10. Si totusi acesta nu va veni setat ca font default in noul Maverick Meerkat datorita bug-ului 649616 decizia ca acest font sa fie default nu a fost inca luata.

Daca aveti deja instalata versiunea Maverick Meerkat 10.10 si doriti acest font, nu trebuie decat sa faceti update-urile de sistem dand click pe System > Administration > Update Manager sau pur si simplu deschideti Terminalul dand click pe Applications > Accessories > Terminal si dand comanda urmatoare:

sudo apt-get install ttf-ubuntu-font-family

Inca mai este de lucru l acest nou font insa va pot spune ca arata minunat, curat si clar. Nu este inca gata pentru toate limbile.


Comments

 1. Sunt incantat de aceste initiative cat si de comunitatea Ubuntu in legatura cu feedback-ul oferit, visul oricarei distributii. Foarte frumos.

 2. Mihai Ionescu says:

  As dori sa faceti un videotutorial cu “OS JOLICLOUD”.
  Multumesc anticipat

 3. Sunt de acord cu Mihai Ionescu in privinta facerii unui tutorial cu Jolicloud.

  Ca off topic, trebuie sa anunt ca addon-ul Foxmarks nu va mai fi valabil din 2011 😐 (o stire negativa).

  Bafta cu tutorialele.

Trackbacks

 1. […] care va spuneam si aici vine inclus in acesta distributie. Desi ieri va anuntam ca acestea nu vor veni setate default in […]

Speak Your Mind

*

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-5743305-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();