Noi iconite in viitorul Ubuntu 13.04 Raring Ringtail, iata noul wallpaper default

Salutare prieteni, in articolul de astazi vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca sunt deja publice noile iconite pentru viitoarea distributie Ubuntu 13.04 LTS Raring Ringtail prcum si noul wallpaper default.
Mai exact (de la stanga la dreapta) este vorba despre iconitele pentru: Show Desktop (arata desktop-ul), Nautilus (explorerul de fisiere default din Ubuntu), Ubuntu Software Center (centrul de software pentru Ubuntu de unde se pot descarca noi aplicatii), Software Updater (aplicatia care verifica dupa noile update-uri pentru sistemul de operare si celelalte aplicatii existente in Ubuntu). Dupa cum se poate observa in print-ul de mai jos, si iconita pentru Dash Home din Launcher (prima de sus) a capatat un nou design.

Click pe imagine pentru a mari si click pe “<-” (back) pentru a reveni la articol


Iata si mai jos si noul wallpaper default din Ubuntu 13.04 care nu este foarte diferit de cel existent in Ubuntu 12.10

Nu vreau sa par carcotas dar design-ul noilor iconite din Ubuntu 13.04 Raring Ringtail imi par inspirate din sistemul de operare Mac OS a celor de la compania Apple. Nu am nimic impotriva si chiar imi plac. Cei care au instalat si testeaza Ubuntu 13.04 nu au inca aceste iconite in sistemul de operare urmand ca acestea sa ajunga in versiunea beta ceva mai tarziu. Sa speram ca design-ul lor va ramane asa si ca vor fi implementate si pentru versiunea finala.
Sursa: Web Upd8


Trackbacks

  1. […] prieteni, daca in articolul de ieri Noi iconite in viitorul Ubuntu 13.04 Raring Ringtail, iata noul wallpaper default va aduceam la cunostinta ca in viitorul Ubuntu 13.04 Raring Ringtail vom avea noi iconite in […]

Speak Your Mind

*

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-5743305-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();