Semnatura de mail “Sent from Ubuntu” din Evolution a fost scoasa

Acum cateva zile Canonical anunta ca in Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat, mailurile ce vor fi trimise din clientul de mail Evolution ce vine by default in acest sistem de operare, vor ¬†avea setata o semnatura by default cu mesajul “Sent from Ubuntu”. Nici bine nu sa imprastiat stirea ca aceasta a fost raportata ca bug in launchpad, semn ca utilizatorii nu sunt deloc de acord cu aceasta hotarare, ca mailurile trimise de ei sa aiba aceasta semnatura. Cam sensibil utilizatorii Ubuntu, nu? Oare cat de dificil era sa stergi semnatura sau cat de dificil era sa setezi o alta semnatura in locul celei default? Cumva le e rusine ca folosesc Ubuntu? Eu personal nu vad cu ce ar fi putut deranja o semnatura inofensiva care putea fi inalturata foarte usor de orice utilizator.

Dupa tot acest “scandal” sa luat hotararea ca aceasta semnatura sa nu mai vina default in clientul de mail Evolution si in updateurile de astazi, aceasta “problema” va fi rezolvata. Inca un semn ca exista o legatura stransa intre dezvoltatori si utilizatorul final al acestui sistem de operare, o adevarata comunitate, unde neplacerile sau nemultumirile utilizatorului chiar sunt luate in seama si mai mult decat atat au efect asupra celor ce muncesc la acest sistem de operare.
Voi ce parere aveti, ar fi fost aceasta semnatura o problema pentru voi? Cam cum catalogati decizia celor de la Canonical de a baga o semnatura default in clientul de mail Evolution? Astept parerile voastre pe rubrica de comentarii !


Comments

  1. LiviuFlorin says:

    Nu m-ar deranja deloc,din moment ce o pot sterge si sa semnez cum doresc.

  2. Au si ei dreptul sa isi puna macar o particica din rodul muncii sub forma unei semnaturi amarate… Nu e deranjant de loc din moment ce o poti sterge . Scandalul m-i se pare absurd! Totusi felicitari comunitatii fiindca este una stransa si cuvantul utilizatorului este luat in serios!

Speak Your Mind

*

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-5743305-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();