UnityFox adauga progresul descarcarilor facute cu browserul Firefox in iconita din Unity Launcher

Salut prieteni, in articolul de astazi o sa vorbim despre o extensie foarte interesant care va face sa adauge o bara de progres direct pe iconita Firefox situata in Launcher-ul din Ubuntu. O extensie foarte utila daca ceea ce descarcam are o dismensiune destul de maricica. Ne va scuti din a minimiza si maximiza tot timpul fereastra de download a browserului Firefox doar ca sa putem vedea cat mai avem de asteptat pana cand fisierul se va termina de descarcat.


UnityFox este o extensie pentru browserul Firefox si poate fi descarcata de aici: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/unityfox/
Tot ce trebuie sa faceti voi este sa dati click pe link-ul mai sus mentionat si apoi sa faceti click pe butonul “Add to Firefox” din pagina in care veti ajunge. Aceasta va avea efect imediat fara sa fie nevoie sa restartati browserul. Mi-ar fi placut ca acest progres al descarcarilor sa fie implementat in sistemul de operare, sa vina by default dar, daca ar fi fost asa, noi nu am mai fi avut subiecte de articole si voi nimic de tweak-uit in sistemul de operare 🙂 Cred ca asta e unul din motivele pentru care ne place Ubuntu!
Daca aveti sugestii de articole interesante sau stiti trucuri interesante pentru Ubuntu si Linux in general pe care doriti sa le impartasiti si celorlalti, le astept cu drag pe adresa de mail adryangudus(at)gmail(punct)com. Cei ce ne trimit ideile, trucurile, subiectele vor fi mentionati in articol !


Comments

  1. La chrome nu am instalat nimic si arata asa 🙂

Speak Your Mind

*

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-5743305-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();