Super OS 10.04 este disponibil pentru download

Super OS este o distributie linux bazata pe Ubuntu ce include mai multe softuri instalate by default precum si codecurie multimedia. Este o distributie ce se adreseaza incepatorilor si nu numai. Odata cu aceasta versiune a fost lansata si versiune pe 64 biti ce include pachetul ia32-libs care permite si face compatibila instalarea softurilor pe 32 biti. Cateva librarii KDE si QT au fost scoase din aceasta distributie pentru a micsora imaginea .iso finala. Super OS 10.04.1 vine cu playerul VLC gata instalat, player ce poate reda DVD, MP3, fisiere QuickTime si Real video , WMV, DivX, Xvid. La capitolul internet acesta vine cu browserele Firefox 3.6.8, Google Chrome 6, Opera 10.61, si clientii de mesagerie aMSN si Skype. Daca in versiunea trecuta Super OS 9.10 Wubi a fost scos acum a fost iarasi inclus in versiunea 10.04.1. Daca nu stiti ce este Wubi aveti aici un tutorial video despre acesta Cine doreste sa faca un stick USB bootabil cu Super OS 10.04, nu trebuie decat sa descarce imaginea ISO si sa o monteze cu Daemon Tools (daca sunteti in Windows). Imaginea ISO include utilitarul cd2usb ce permite crearea unui stick USB bootabil.

Download Super OS 10.04 32 biti torrent
Download Super OS 10.04 64 biti torrent


Comments

  1. Salut.Am incercat sa il instalez azi (eu folosin versiune 9.10 Karmic), dar din pacate fara succes.Dupa ce imi apare sigla Ubuntu la instalare imi “ingheata” imagine ramanand blocata.

  2. Am sa fac o incercare pe virtual…

  3. Mircea2301 says:

    Este OK. am lucrat si cu Super OS 10.04, iar acum sunt pe Super OS 10.10 si pot spune ca are o stabilitate foarte buna, eu lucrez cu platforma pe 64biti.

  4. Lucrez de citiva ani cu SuperOS. Il prefer altor distributii, pt simplitate si facilitati. Este ideal si pentru cei care migreaza din Windows. Funcioneaza ireprosabil. Are cam tot ce trebuie unui utilizator. Baietii astia portughezi au facut o treaba f buna, di desigur si cei de la Canonical si Debian.

Trackbacks

  1. […] folosi pachete cu extensia .deb (folosite in distributiile bazate pe Debian ca Ubuntu, Linux Mint, Super OS) sau .rpm (folosite in distributii Red Hat, […]

Speak Your Mind

*

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-5743305-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();