Instalare buton Dash Home din Ubuntu 13.04 in versiunile actuale de Ubuntu

Salut prieteni, daca in articolul de ieri Noi iconite in viitorul Ubuntu 13.04 Raring Ringtail, iata noul wallpaper default va aduceam la cunostinta ca in viitorul Ubuntu 13.04 Raring Ringtail vom avea noi iconite in Launcher, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem instala noua iconita Dash Home din Ubuntu 13.04 in versiunile actuale de Ubuntu (12.04, 12.10)
Procedeul este unul foarte simplu. Daca decideti ca nu va place noul aspect al iconitei Dash Home, puteti reveni oricand la vechea iconita deschizand Terminal-ul si scriind urmatoarea comanda:
sudo apt-get install --reinstall unity-common
Mie personal imi place foarte mult noul design pentru iconita Dash Home si sunt sigur ca in curand vom putea instala si celelalte iconite pentru Ubuntu Updater, Ubuntu Software Center, Nautilus. Ramaneti cu ochii pe linux.videotutorial.ro pentru a afla ce si cum.
DOWNLOAD raring-launcher-assets.7z


Comments

 1. Superfain tutorialul,a mers din prima,eu deja am rulat de pe un stick usb daily build ubuntu 13.04,si a merge extraordinar,sper ca si varianta finala sa ruleze atat de “smooth”.Am o singura rugaminte:sa mai faci un tutorial scurt pentru icoanele din stanga ferestrei de la nautilus sau sa-mi spui din ce folder de la 13.04 le pot copia.Mersi

 2. Adrian, poti sa-mi spui si mie, te rog frumos, daca tu cumva aveai instalat Total Commander in Ubuntu?!? As avea si eu nevoie de asa ceva si nu am gasit nimic asemanator cu Total Commander 8.01

  • Nu aveam asa ceva instalat, nu stiu de unde ai tras concluzia asta…

   • Ma refeream la iconita gri deasupra cosului de gunoi care seamana cu icoana de la Total Commander, dar in fine nu conteaza … ms ca te-ai obosit sa-mi raspunzi, chiar apreciez.

    Doream sa te mai intreb, cand iti mai poti face putin timp pt a realiza tutorialul despre cum sa revenim la o versiunea anterioara de kernel?

 3. Salut Adrian, te rog să faci un tutorial despre sublime text, nu prea se găsesc în limba română, Mulţumesc

 4. a mers din prima, mersi frumos

 5. karoly vida says:

  salut de unde trebuie sa incep sa instalez acest program

 6. karoly vida says:

  salut de unde trebuie sa incep sa instalez acest program unde este acel buton de unde pot sa instalez acest program

Speak Your Mind

*

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-5743305-4']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();